Haber
2021-11-04 13:14:47
KERMESİMİZ AMACINA ULAŞTI.!

KERMESİMİZ AMACINA ULAŞTI.!

Eğitim Bir-Sen trabzon2 Nolu Şube olarak, Prof. Dr Aykut ÇANAKÇI başkanlığında, kadın kolları başkanlığımızın emek ve çabaları ile düzenlenen ."İHTİYAÇLI ÖĞRENCİLERE UMUT OLALIM" kermesimiz amacına ulaşarak 7.000,00 TL yardım toplanmıştır.

Toplanan yardım; KTÜ bünyesinde bulunan “İhtiyaçlı Öğrencilere Umut Olmak” üzere Şube Başkanımız Prof. Dr Aykut ÇANAKÇI tarafından KTU Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI hocamıza teslim edilmiştir. Teslim sırasında açıklama yapan Şube Başkanımız Prof. Dr Aykut ÇANAKÇI  Kermesimizi düzenlerken amacımız; Ailelerinden uzak, beklide ilk defa geldikleri bu kadim şehirde yabancılık çeken ihtiyaçlı öğrenci gençlerimize umut olmak, yarınlarına katkı sunabilmekti. Çok şükür amacımıza ulaşıp genç kardeşlerimize umut olduk. Şube Başkanımız Prof. Dr Aykut ÇANAKÇI  Eğitim Bir-Sen Trabzon2 Nolu Şube olarak; üyelerimize sosyal, ekonomik ve kültürel katkıların yanında öğrencilerimize de katkı sunmayı da başardık. Bu kermesin düzenlenmesinde emek harcayan başta sendikamız kadın kolları Başkanı Ayşe BAYRAKTAR hanım ve ekibine, Yönetim kurulu üyelerimize, sendikamız üyelerine; icabet edip katılan başta KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI hocamız ve tüm davetlilere ayrı, ayrı şükranlarımızı sunarım.

Şube Başkanımız Prof. Dr Aykut ÇANAKÇI ‘dan sembolik yardım çekini teslim alan KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI hocamız konuşmasında; "İHTİYAÇLI ÖĞRENCİLERE UMUT OLALIM" kampanyasını düzenleyerek STK ‘lara örnek davranış gösterip, önayak olan; Eğitim Bir-Sen Trabzon2 Nolu Şube Başkanı Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI hocamıza, özveri ve emek harcayan  Kadın kolları Başkanlığına teşekkür ederim dedi.

Eğitim Bir-Sen Trabzon2 Nolu Şube Başkanı Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI, yardım kampanyalarımızla; İlim, irfan, hayır işleri ile yoğrulan başta ADEM (Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Kulübü) üye gençlerini desteklemek, yarınlarına ışık olabilmek için örnek davranışlar sergilemeye devam edeceğiz inşallah.

         Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI

Eğitim Bir-Sen Trabzon2 Şube Başkanı.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen